Autori: Dalija Aćin (koreograf i izvođač), Rastko Lazić (audio uživo), Dorijan Kolundžija (video)

Izvođači: Dalija Aćin (koreograf i izvođač), Rastko Lazić (zvuk uživo), Dorijan Kolundžija (video)

Montaža video zapisa uživo: Filip Mikić

Audio miks uživo: Ivan Acović

Direktor fotografije: Milan Tvrdišić

Supervizor izvođenja uživo: Dorijan Kolundžija

Performans je izveden u aprilu 2011. na dve lokacije u Beogradu (Srbija) i Ženevi (Švajcarska)

Trajanje: 25′

“Neki ljudi imaju napad oduzetosti koji nije uočljiv za druge. Ponekad, jedini znaci da osoba ima napad oduzetosti su ubrzani treptaji, ekstremna zbunjenost koja traje nekoliko sekundi a može se produžiti i na nekoliko sati. Oni koji pate od napada oduzetosti ponekad se kreću od jednog mesta do drugog bez naročite svrhe.“  wikipedia

Dalija Aćin

Rođena 1974. godine, završila je baletsku školu u Beogradu  a znanje i praksu u oblasti savremenog plesa stekla je na mnogobrojnim radionicama i programima u Evropi.
Svoj rad predstavila je na prestižnim internacionalnim festivalima kao što su Impulstanz, Tanz im August, Urban Festival (Kiasma), Festival Particules, Tazntendezen, Mladi levi, Week of contemporary dance, Oppla, kao i na najznačajnijim domaćim festivalima kao što su BITEF, BELEF, Infant. Sarađivala je sa mnogobrojnim rediteljima i internacionalnim umetnicima. Za produkciju “Handle with great care” dobila je nagradu Prix Jardin d’Europe na Impulstanz Festival-u 2008. u Beču, kao i Nagradu za istraživanje mogućnosti granica teatarskog izraza na Infant festivalu 2007.

Kreirala je dva plesna performansa – za decu (2008) i za bebe (2010). Performans za decu “Knjiga lutanja” nagrađen je na TIBA festivalu.

Jedan je od osnivača i koordinatora organizacije Stanica Servis za Savremeni Ples Beograd, kao i jedan od osnivača Nomad Dance Academy.

www.dalijaacin.net

Rastko Lazić

Rođen 1970. godine u Beogradu. Kompozitor i improvizator elektronske muzike. Živi i radi u Ženevi, Švajcarska.  Od 1996. godine komponuje muziku za savremeni ples, pozorište i televiziju. Kao član  `Recoil Performance Group-e` (Danska) nastupao je na Bliskom Istoku i u Evropi.  Od 2009. godine Rastkov rad je fokusiran na korišćenje analognog modularnog sintisajzera kao osnovnog instrumenta kompozicije i performansa.  Njegova inspiracija potiče od pionira elektronske muzike a sebe vidi kao skulptora koji oblikuje zvuk a zatim ga ostavlja da dalje živi i raste.  Raspon njegovih kompozicija kreće se od minimalnog elektronskog zvuka do elekronske buke.

Dorijan Kolundžija

Rođen 1970. godine, diplomirao primenjenu grafiku 2000. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. 2004. godine diplomira na Peck School of the Arts, University of Wisconsin-Milwaukee, Masters of Fine Arts, Design, Art and Technology. Umetnički direktor Beogradskog Letnjeg Festivala (BELEF) 2008/2009. Vodi „Galeriju 12+“, studio za nove medije u Beogradu. Učestvovao je na mnogobrojnim samostalnim i grupnim izložbama u Srbiji i inostranstvu.